Over ons

Wie is Mans Top Lopik?

Bij Mans Top Lopik willen we het je makkelijker maken. Waarom zou het bestellen van zand, grind of grond ingewikkeld moeten zijn of lang moeten duren? Wij leveren het zand, grind of grond dat jij nodig hebt lekker snel. Want we snappen heel goed dat jij graag verder wil met die klus waar je aan begonnen bent. 

Geen verspilling van grondstoffen

In deze tijd willen we als bedrijf nadenken over duurzaamheid. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we geen grondstoffen verspillen en tegelijkertijd onze klanten de beste service kunnen bieden? Om op een verantwoorde manier te voorzien in de vraag naar zand, grind en grond, hebben Bemmel Container Service en Slibbank Nederland de handen ineengeslagen. We bezorgen het zand, grind of grond dat jij nodig hebt zonder dat er grondstoffen verspild worden. We zijn klaar voor de toekomst! 

Bezorging zoals jij wenst 

We bezorgen niet alleen snel, maar ook op de juiste manier. Heb jij losgestort zand nodig? Of ontvang je het liever in een bigbag? Dit kan je gewoon aangeven bij je bestelling. We zorgen dat jouw bestelling bezorgd wordt op de manier die jij aangegeven hebt. Je weet wat je aan ons hebt. 

 

Contact

Toegevoegd aan winkelmandje